Massage & Babymassage

  
Der tilbydes muskelmassage af nakke, skuldre, ryg, lænd,
arme og ben, samt ansigts- og hårbundsmassage
Du bestemmer selv, om du ønsker dybdemassage eller         wellnessmassage.
 
Massage forebygger og afhjælper muskelspændinger i kroppen, og virker samtidig smertelindrende på spændte muskler. Massage giver øget velvære både fysisk og psykisk.
 
Massage stimulerer blodgennemstrømningen i musklerne og sikrer at affaldsstofferne transporteres væk fra de masserede områder. Kroppen
bliver mere smidig,og det virker derfor behageligt og afslappende. 
 
Jeg har rigtig god erfaring med at give både zoneterapi, nerverefleksologi og massage for muskelspændinger - kombi-behandlingen giver ekstra effekt. 
 
 
Baby og børnemassage:
Massage til spædbørn og børn er godt for barnets muskelspændinger, motorik, tryghed og koncentrationsevne. Samtidig giver det en værdifuld nærhed og omsorg til glæde for barnet.
 
Årsagen til skrigeture kan være mange. Jeg oplever også, at barnet har små spændinger i nakke/skuldre. Det ses ved at barnet har svært ved at dreje ansigtet til højre eller venstre. Ryggen eller lænden kan også være påvirket og ikke tilstrækkelig fleksibel.
 
Babymassage anvendes også til små spændinger i kroppen. 
Har du lyst til selv at forkæle dit barn med babymassage, kan du tilmelde dig et individuelt undervisningsforløb, eller undervisning i hold hos FysioDanmark eller i mødregrupper.
 
 
Mobilepay nr. 25857
Als Zone & Massage Klinik v/Inge Svejgaard Petersen | CVR: 38617885 | Korshøj 6, Asserballe, 6440 Augustenborg  | Tlf.: 61 26 99 30